انجیر میوه ای شیرین و مغذی از خانواده توت هاست. که مولد اصلی آن کشورهای اطراف مدیترانه و آسیای غربی است.
انجیر دارای برگ های پنجه ای شکل است که اتفاع درخت آن به 3 تا 9 متر میرسد. این میوه ی شیرین در مقابل سرمای زیاد بسیار حساس است که به همین سبب در مناطق معتدل و نیمه گرم به عمل می آیددر ایران درختان انجیر در شهرستان استهبان واقع در استان فارس به عنوان بزرگترین انجیرستان دیم جهان، کاشته میشوند.
انجیر در دو نوع خوراکی و غیرخوراکی مورد مصرف قرار میگیرد، ما در اینجا به بررسی نوع خوراکی آن میپردازیم با توجه به مطالعات انجام شده درمورد خواص انجیر، این میوه در بهبود بسیاری از بیماری ها ازجمله دیابت و اگزما موثر است برای حفظ سلامتی و زیبایی توصیه میکنیم، انجیر را به لیست رژیم غذایی و خریدتان اضافه کنید